A minőség a legjobb befektetés!

 

Több, mint 25 éve
szenvedéllyel és szakértelemmel
a szemészet és az optika csodás világában!

az elmúlt negyedszázad munkája biztos alapokat nyújt cégünk számára.
Büszkék vagyunk rá, hogy elhivatottságunk eredményeként az Argus Optik név a szemészeti és optikai műszerek piacán egyet jelent a minőségi termékekkel, a professzionális szolgáltatásokkal
és a megkérdőjelezhetetlen szakmai hozzáértéssel.
Kreatívan. Hatékonyan. Sikeresen.

Amit nálunk biztosan megtalál:

– szemészeti műszerek teljes választéka a szemtükörtől a szemészeti lézerekig.
– optikai berendezések széles palettája a keretmelegítőktől
az ipari, robotizált szemüveglencse csiszoló rendszerekig.
– a Breitfeld & Schliekert hatalmas kínálata a csavaroktól az optikai kéziszerszámokig, a sportszemüvegektől a dioptriás buvármaszkokig, az árazócimkétől a munkatasakokig.

Magyarországon az Argus Optik Kft. rendelkezik az egyik legnagyobb választékkal szemészeti műszer és optikai berendezés termékvonalon. Minden olyan eszköz, berendezés, műszer szerepel a kínálatunkban, amire egy szemészeti szakrendelőben, a klinikumban és a magánrendeléseken illetve az optikai szaküzletek szemészeti vizsgálóiban és optikai becsiszoló műhelyeiben szüksége van a szemorvosnak, az optometristának vagy a látszerésznek.

Csapatunk magasan képzett, elkötelezett szakemberekből áll. Felkészültek vagyunk szakmai és technikai kérdésekben egyaránt. Szívesen adunk szaktanácsokat, örömmel konzultálunk Önnel is, ha szüksége van használható ötletekre!

A világ vezető szemészeti műszer és optikai berendezés gyártóit büszkén képviseljük Magyarországon. Többek között: Nidek, Oculus, Huvitz, Takagi, Heine, Breitfeld & Schliekert, FISO, Next Sight, Plusoptix, Reichert, iCare, Ocular Instruments …

Stratégiai együttműködő partnerünk a Hoya Lens Hungary Zrt.