ARGUS OPTIK Kft. – Rólunk

CímlapAz Argus Optik Kft. 1997-ben alakult.
A lelkes és elkötelezett csapatunk azóta jelentős részesedést harcolt ki magának a magyar szemészeti és optikai piacon. Ez köszönhető elsősorban a minden kategóriát lefedő termékpalettánknak éppúgy, mint a szakértelmünknek és a megkérdőjelezhetetlen problémamegoldó képességünknek! Stratégiánk, hogy teljeskörű megoldást nyújtsunk partnereinknek, a szaktanácsadással kezdődően, a tervezéssel folytatva és végül az üzembehelyezéssel, az oktatással és a későbbi nyomon követéssel bezáróan. A beruházásokat többféle fizetési-, finanszírozási konstrukcióval segítjük. Napjainkban sok ismert és meghatározó nyugat-európai, amerikai és japán szemészeti-optikai cég képviseletét látjuk el.

Partnerünk Németországból az Oculus Optikgeräte GmbH, amely egyedülálló európai gyártó számos eszközben és berendezésben, valamint arról híres, hogy Európa legrégibb szemészeti cége, hiszen 1895-ben alapították. Japánból a Nidek és a Takagi Seiko gyártók a főbb partnereink, amelyek a kiemelkedő minőségű eszközeikről váltak ismertté világszerte. Olaszországi partnereink termékeinek ismertetőjegye a jellegzetes design, jellemzője a rendkívül jó ár/érték arányú termékpaletta. Amerikából a Reichert Ophthalmic Instruments és az Ocular Instruments a fő partnerünk, de a felsorolt nagynevű gyártók mellett számos kisebb, de minősített európai és európán kívüli beszállítónk van.

Nagy hangsúlyt fektetünk nemcsak az értékesítésre és a szaktanácsadásra, hanem a későbbi garanciális és garancián túli szervizszolgáltatásokra is. Minden olyan terméket, amelyet forgalmazunk, annak márkaszervizét is ellátjuk. Ennek garanciája a rendszeres szerviz-továbbképzéseken való részvételünk, a folyamatos kommunikáció a gyártók fejlesztési és szervizrészlegeivel, illetve a megfelelő nagyságú raktári alkatrészbázis.

Szemészeti termékvonalunk széles választékkal bír, kezdve az alapellátás szemészeti szak- és magánrendelői eszköz- és műszerigényektől a legmagasabb kutatási-oktatási klinikai igényeket is kielégítő berendezésekig, de teljes kínálattal rendelkezünk az optikai boltok és optometristák diagnosztikai igényeire is. A szemsebészeti eszközök között található például az SDI-BIOM, a világon egyedülálló optikai rendszer is, amely kitűnő megoldás a szem hátsó szegmensének operációja során felmerülő problémákra. Speciális termékkört képez a munkaegészségügyi – alkalmassági szemészeti vizsgálókészülékek csoportja néhány egyedi berendezéssel. Foglalkozás-egészségügyi referenciáink között található például a Hungarocontrol is.

Optikai termékvonalunk lefedi egy optikai műhely teljes berendezési körét, a lencsemegmunkáló csiszológépek különböző változataitól kezdve a keretek javítására alkalmas forrasztó-hegesztő berendezéseken keresztül a tényleges szerszámokig, a legapróbb csavarhúzót és csavart is beleértve.

A szakértelmünk és a kiemelkedő szervizszolgáltatásaink mellett tevékenységünkhöz biztos alapot jelent cégünk iroda és raktárkomplexuma, ahol a megfelelő számú és méretű irodai és szerviz helységek biztosítása mellett a méretes raktárhelyiség teszi lehetővé nagyobb mennyiségű áru folyamatos és rendszerezett raktározását a gyors szállítás érdekében.

Az Argus Optik Kft. által képviselt cégek:

ARGUS, CHAROPS, DAC VISION, FISO, FRASTEMA, GFC, HEINE, HILCO, HNS-MECHANIX, HUVITZ, ICARE, IMEA, INDO, MSD, NIDEK, OCULUS, OPTOMED, PLUSOPTIX, REICHERT, SIRO-LASERTEC, TAKAGI