Welcome in our world of the eyes!

Büszkék vagyunk rá, hogy elkötelezett munkák eredményeként
az Argus Optik név a szemészeti és optikai műszerek piacán
egyet jelent a minőségi termékekkel, a professzionális szolgáltatásokkal és a megkérdőjelezhetetlen szakmai hozzáértéssel.


Amit nálunk biztosan megtalál:
- szemészeti műszerek teljes választéka a szemtükörtől a szemészeti lézerekig
- optikai berendezések széles palettája a keretmelegítőktől az ipari, robotizált szemüveglencse csiszoló rendszerekig
- a Breitfeld & Schliekert hatalmas kínálata a csavaroktól az optikai kéziszerszámokig, a sportszemüvegektől a dioptriás buvármaszkokig, az árazócimkétől a munkatasakokig.

Magyarországon az Argus Optik Kft. rendelkezik az egyik legnagyobb választékkal szemészeti műszer és optikai berendezés termékvonalon. Minden olyan eszköz, berendezés, műszer szerepel a kínálatunkban, amire egy szemészeti szakrendelőben, a klinikumban és a magánrendeléseken illetve az optikai szaküzletek szemészeti vizsgálóiban és optikai becsiszoló műhelyeiben szüksége van a szemorvosnak, az optometristának vagy a látszerésznek.

Csapatunk magasan képzett, elkötelezett szakemberekből áll. Felkészültek vagyunk szakmai és technikai kérdésekben egyaránt. Szívesen adunk szaktanácsokat, örömmel konzultálunk Önnel is, ha szüksége van használható ötletekre!

A világ vezető szemészeti műszer és optikai berendezés gyártóit büszkén képviseljük Magyarországon. Többek között: Nidek, Oculus, Huvitz, Takagi, Heine, Breitfeld & Schliekert, FISO, Next Sight, Plusoptix, stb.

Minden szempontból! Argus Optik Kft.

Stratégiai együttműködő partnerünk a Hoya Lens Hungary Zrt.