HAB-8000 letapogató-feltűző

HAB-8000 AUTOMATIKUS, DIGITÁLIS KERETLETAPOGATÓ ÉS LENCSEFELTŰZŐ EGYSÉG

Teljesen automatikus, kamerás digitális rendszer. Beépített dioptriamérő a gyors és pontos feltűzéshez. Automatikus lencse és formafelismerés, digitális formaszkennelés. Szabad formaszerkesztés, 1000 forma eltárolható. Nagyfelbontású színes LCD érintőképernyő.

AUTOMATA FELTŰZÉS/BLOKKOLÁS
A lencse behelyezése után megjelenik a feltűzőkép a képernyőn. A rendszer automatikusan feltűzi a lencsét optikai vagy geometriai középpontban a felhasználó választása szerint vagy a rendszer alapbeállítása lapján. A szabadalmaztatott, 3 csuklós robotkar extrém precíz megtámasztást és feltűzést biztosít a lencsének.

3 AZ 1-BEN RENDSZER
Multifunkciós egység. A mérés, a letapogatás, centírozás és a feltűzés egy egységben történik, amely a tökéletes pontosság mellett gyors munkavégzést is bizotsít, miközben minimálisra csökkenti a felhasználói hibák lehetőségét.

GRAFIKUS KEZELŐFELÜLET
Az intuitív grafikus kezelőfelület nem igényel hosszas tanulást. A szemléletes ikonok könnyű és kényelmes használatot garantálnak. A nagyfelbontású érintőképernyőn az összes funkció szempillantás alatt áttekinthető.

KÖZVETLEN ADATSZERKESZTÉS ÉS GYORS PARAMÉTER BEÁLLÍTÁS
Minden beállítást már a feltűzés során megtehet, nemcsak a feltűzési, hanem a megmunkálási paramétereket is megadhatja és egy érintéssel átküldhet a csiszolónak.

BEÉPÍTETT DIOPTRIAMÉRŐ, AUTOMATIKUS LENCSEFELISMERÉS
A beépített dioptriamérő megállapítja a behelyezett lencse paramétereit (sph., cyl., tengely). Az egyfokuszú lencséket a feltűzéshez nem kell feljelölni. A fejlett optikai rendszer automatikusan felismeri a különféle lencsetípusokat és beálllítja a feltűzőképet a megfelelő pozícióba, majd a pozíciónak megfelelően tűzi fel.

DIGITÁLIS FORMATERVEZÉS
A ‘digitális formatervezés’ menü lehetőséget ad a forma áttervezésére. Változtatható a forma magassága, a szélessége és a kerülete is. Így új formákat alkothat a damilos vagy a fúrt kereteibe illeszthető lencséinek. A fejlett képelemző szoftver a HAB-8000-et kiváló tulajdonságokkal ruházza fel, biztosítva a legtökéletesebb formaazonosítást és a megfelelő lencsetípusok felismerését.