Huvitz HRK-8000A

Sok más diagnosztikai eszközzel ellentétben a HRK-8000A Hartmann-Shack hullámfront szenzorral rendelkezik, amely 81 ponton elemzi a szem törőerejét. Így nemcsak a páciens alap refrakciós hibáit elemzi, hanem az egyedülálló hullámfront analízis keretében a magasabb rendű aberrációk is megállapításra kerülnek. A magasabb rendű aberrációk, úgymint a szférikus aberráció, másodlagos asztigmatizmus, Coma, stb.

Minden szem más és más, akárcsak az ujjlenyomat. Ez az egyéni különlegesség személyre szabott korrekciós eljárásokat követel meg. Ehhez egy gyors, sokoldalú és precíz mérési folyamatra van szükségünk, amely biztosítja számunkra az egyedi látáskorrekció megállapítását.

Az extrém precíz HUVITZ Wavefront technológiája a válasz napjaink nagypontosságú szemvizsgálati igényeire!
Ha Ön személyre szabott multifokális lencséket kínál, itt az ideje az igazán egyéni szemvizsgálatnak is!

A HUVITZ saját fejlesztése az MLA (Micro Lenslet Array) számtalan különálló fokális pontot alkot, amely sablon nagy pontosságú, értékes információkat ad. Ezt kiegészíti az SLD (Super Luminescent Diode) és a nagy érzékenységű CCD-nek köszönhetően éles képet és megbízható adatokat kap a szem ametrópiájáról.

A magasabb rendű aberrációs térkép is rendelkezésre áll, a Zernike-féle analízis alapján. Ez nagy segítségre van a még pontosabb refrakció megállapítására és a különféle műtéti eljárások előtti és után állapotok ellenőrzésére.

A mérési rendszer képes egy szűk pupillás (nappali) és tág pupillás (éjszakai) korrekció mérésére is. Az nagy segítség azokban a esetekben, amikor a páciens éjszakai látásproblémákra panaszkodik.

Világújdonság a kategóriájában a a kontaktlencse illeszkedési asszisztens üzemmód, amely flurescein segítségéval megmutatja a kontaktlencse illeszkedését. A HRK-8000A automatikusan képes lencsét kalkulálni és ajánlani.

A HRK-8000A perifériális bázisgörbület mérésre is alkalmas, így a pontosabb adatoknak köszönhetően tökéletes kontaktlencse illesztést tesz lehetővé. A normál 3 mm-hez képest 8,5 mm-es átmérőjű területről kap görbületi adatokat.

Dönthető színes 7” TFT LCD kijelző a nagyfelbontású képek megfelelő megjelenítéséért. Az érintőképernyő gyors és egyszerű kezelést tesz lehetővé.

Fali monitorral összekötve látványos a megjelenítés:

Különféle szoftvermodul változatokkal: HRK-8000A, HRK-8000i, HRK-8800A, HRK-8800i.