Huvitz HRK-9000A

Egy lépéssel megint előbbre! Az legújabb 9000-es széria ezentúl az új mérce a szemészeti diagnosztikában! High End külső, egyedülálló vizsgálati funkciók! Autorefrakto-keratométer és aberrométer egy futurisztikus formájú készülékben.Nagypontosságú Hartmann-Schack wavefront szenzor, 82 mérőponttal, amely a teljes törőközegi sort végigméri a retináig.

Teljesen automatikus 3D szemkövetés és automatikus mérésindítás. A magasabb rendű aberrációs térkép megjelenítése, Zernike-féle analízis alapján. Refrakciós térkép grafikus megjelenítése és perifériás keratometria. Hullámfront analízis µm eloszlási térképpel és dioptria eloszlási térképpel. Kontaktlencse illesztési asszisztens üzemmód, fluorescein szimulációval. Színes felvételek készítése az elülső szegmensről.  Retroilluminációs üzemmód – 4 kép tárolásával.

TFBUT (Tear Film Break-Up Time – Könnyfilm felszakadási idő) mérési üzemmód Meibograph móddal kiegészítve.

A retroilluminációs képek és színes felvételek is megjeleníthetők és kielemezhetők egy külső monitoron. Szubjektív látásélesség ellenőrzés, kontraszt- és fény-érzékenység teszt. WIFI-s adatátvitel.