TS-610 & TS-310

NIDEK TS-310 & TS-610
asztali visusvizsgáló rendszer

Ha valami igazán újra és elegáns műszerre vágyik a refrakcióvizsgálathoz!

A TS-310 asztali szubjektív refrakciós rendszer, amely integrálja a visustáblát és a phoroptert egy kompakt, asztali egységbe. Gyors és kényelmes refrakció vizsgálat. Ideális a kis méretű vizsgálati helységekbe, ahol nincs meg az ideális, 5 méteres olvasási távolság. Rendkívül kis helyigényű eszköz, csak 76 cm magas. Az LCD kijelző briliáns tisztasága lehetővé teszi a távoli látásélesség vizsgálatát 5 m-en és a közeliét 40 cm-es távolságnak megfelelően, ugyanolyan akkurátus pontossággal, mintha a tényleges távolságokat alkalmazná.

Felhasználóbarát kezelőfelület, 5.3” méretű, színes LCD érintőképernyős rendszer. Egyszerű, érthető, kényelmes. A szemet gyönyörködtető, ergonómikus dizájn abszolút stresszmentes környezetet biztosít a páciensnek és a vizsgálatot végző személynek egyaránt. Kialakításának köszönhetően mind ülő, mind álló vizsgálathoz is alkalmas. A szimmetrikus kialakításnak köszönhetően minden irányból ugyanolyan kényelmesen és gyorsan használhatja. A TS-310 vagy a TS-610 segítségével nincs szüksége nagy méretű vizsgálóhelyiségre!


Az összes Nidek műszer rendszerbe köthető, így a 3 műszeres szemészeti vizsgálóegységgel és Nidek Tonoref 3-mal, valamint egy réslámpával kombinálva egy abszolút prémium kategóriás szemvizsgálati állomást alakíthat ki, ahol nemcsak a páciense, de a vizsgáló személy is a 21. században érezheti magát!

https://www.nidek-intl.com/product/ophthaloptom/refraction/ref_optometry/ts-610.html

https://www.nidek-intl.com/product/ophthaloptom/refraction/ref_optometry/ts-310.html