NIDEK TS-610/TS-310

A TS-610 és a TS-310 olyan refrakcióvizsgálati munkaállomások, amelyekben a phoroptert és a visustáblát integrálták egy kompakt egységbe és a szubjektív látásvizsgálat elvégzésére alkalmasak. A NIDEK műszereit azonnal felismerhetjük a minőségükről. Az áttörést jelentő innovatív technológia újradefiniálja a hagyományos refrakciós eljárásokat és minimalizálja a vizsgálat elvégzéshez szükséges helyigényt.
A kompakt formatervezés a könnyű elhelyezés mellett gyors megszokást biztosít és a divatos külső egyben a vizsgálóhelyiség ékkövévé is teszi a TS-t. Két különböző modell közül választhat, a professzionális TS-610-et vagy a alap vizsgálati funkciókkal rendelkező TS-310-et.
A TS széria forradalmian új eljárásokkal működő vizsgálati munkaállomás, amely gyorsan, kreatívan és sokoldalúan segíti a legmegfelelőbb korrekciós értékek megtalálását.
Felhasználóbarát funkciók
Szimmetrikus formatervezés: A letisztult, szimmetrikus formatervnek köszönhetően az
egység minden oldalról könnyen hozzáférhető, egyszerűen használható. Így akár több TS egység is elhelyezhető egymás mellett.
Rugalmas alkalmazkodás minden helyzethez: A kialakításának köszönhetően a TS mindenféle pozícióban használható, ülve vagy állva, a helykialakításának és a páciens kényelmének megfelelően.

Könnyű telepítés
A TS széria nem igényel bonyolult kialakítást vagy nagy átalakításokat a rendelőben. Az
üzembe helyezés könnyen elvégezhető, nem igényel különösebb szakértelmet. A műszer
könnyen szállítható, szinte bárhol üzemeltethető, legyen az szakrendelő, optika üzlet, klinika, intézményi kitelepülés vagy mozgó vizsgálati egység.