Huvitz ipari rendszerek

A Huvitz a megszokott üzleti (retail) rendszerek mellett számtalan, ipari felhasználásra specializált gépet kínál – ez az Kaizer X series & Hera IntraLab/IntraWorks.

Ezen rendszerek a felhasználó egyedi igényei szerint gyártott kisszériás berendezések, amelyek lényegesen nagyobb terhelhetőségű, extra robosztus kialakítású, hosszú élettartalmú egységek. Egy vagy többgépes kialakítás, távbecsiszoló (remote) rendszrek.

A Hera IntraLab/IntraWorks egy szabadon paraéterezhető, szabadon konfigurálható ipari felhasználási platform, amely a HPE & HAB rendszereken alapulva, teljes szabadságot nyújt a megfelelő, specializált szemüveglencse megmunkálási rendszer kialakításához.

A HAB-80XX & HAB-90XX és HPE-80XX & 90XX szériákba sorolt berendezések megnövelt technikai tartalommal, egyedi szoftverekkel felvértezett HIGH-TECH egységek, amelyekkel kimagasló termelékenység mellett rendkívüli pontosság érhető el.
Napjaink ipari felhasználási igényei számtalan módon paramétezhetőek, a legújabb szemüveglencse alapanyagok és a legfrissebb divatirányzatoknak megfelelő szemüvegkeretek megfelelő elkészítése specializált megmunkálási eljárásokat igényel.
Ilyen például a sportszemüvegekhez szükséges step bevel/lépcsős fazetta, amely rendkívül újszerű megmunkálási folyamatott igényel. A lépcsős fazetta megakadályozza, hogy a lencse a keret belső része felé bármilyen módon el tudjon mozdulni nagyobb erőhatása elviselése mellett. A megnövelt processzorteljesítmény rövidebb műveleti időt biztosít.

Ön kitalálja, mit hogyan szeretbe, a Huvitz pedig formába önti az Ön gondolatait!