Reichert PT-100 (kézi)

A világ legkisebb és egyetlen, ténylegesen hordozható kézi non-contact tonométere.
Nincs vezeték, nincs gubanc, csak egy kézi egység, amely kevesebb, mint 1.5 kg súlyú, így könnyen kezelhető és nem fárasztó a használata.
És azonnal használatra kész, nincs töltési idő, nincs zakatolás!
A Reichert egyedülálló rendszerének köszönhetően a mérés rendkívül egyszerű, kényelmes és gyors. A kezelő megtámasztja az eszközt a páciens homlokánál és az eszközben látható jelek segítségével beállítja a készüléket az ideális pozícióba, amikor is a szemnyomásmérés automatikusan megtörténik.

A PT-100 a korunkban elérhető leglágyabb léglökéssel működik – de már hordozható változatban -. Ez és különösen csendes működése teszi igazán páciensbarát készülékké. A PT-100 készülékkel az egész szemnyomásmérés kényelmes és egyáltalán nem félelmetes élmény a páciens számára.

A PT-100-at az egyszerű kezelhetőség jegyében fejlesztették. Így már az első használatnál tudja a kezelő, hogyan kell hatékonyan és pontosan mérni. A mérés folyamatát egyszerűsíti egy belső fényforrás, mely a zavaró fényeket elnyomja, hogy könnyebben és pontosabban lehessen az eszközt beállítani. Lehetőség van gyors mérési üzemmódra is.

Több, mint 30 év klinikai gyakorlata a legújabb mikroprocesszor ellenőrzésével a legfejlettebb non-kontakt tonométert alkotja. Számos klinikai teszt mutatja, hogy a Reichert szemnyomásmérői a nagy gyakorlattal végrehajtott Goldmann tonométerrel történő méréssel nagyban megegyező eredményt ad. A PT-100 a mikroprocesszoros irányítással és az objektív mérési körülményekkel kiküszöböli a kezelő személyek különbözőségeit. A szemnyomásmérés sosem volt ilyen könnyű, gyors és pontos.
Réslámpára is felszerelhető. Kemény műanyag hordtáskával szállítjuk.

Fekvőbetegek mérésére is alkalmas.