Indirekt lencsék

Az Ocular Instruments amerikai gyártó lencséi a legkifinomultabb szakmai igényeket is kielégítik, legyen szó egy 20 dioptriás lencséről vagy akár egy bonyolult 4-es tükörről.

A kínálatban szereplő indirekt lencsénél 2 féle gyártmányvonalat kínálunk:

MAXLIGHT SOROZAT

Indirekt diagnosztikai lencsék – MaxLight® sorozat réslámpás alkalmazáshoz és lézeres beavatkozásokhoz A MaxLight® sorozat lencséi minden esetben dupla aszférikus kialakítású, széles sávú Antireflex bevonattal ellátott, magas törésmutatójű műanyag lencsék. Laserlight™ bevonat az Argon és Dióda lézeres kezelésekhez

MAXFIELD SOROZAT

Indirekt diagnosztikai lencsék – MaxField® sorozat réslámpás alkalmazáshoz és lézeres beavatkozásokhoz A MaxField® sorozat lencséi minden esetben dupla aszférikus kialakítású, széles sávú Antireflex bevonattal ellátott, magas törésmutatójű üveg lencsék.
A lencséken különleges vízlepergető és szennyeződéstaszító réteg is található, ami a tisztítást és a tisztántartást megkönnyíti. A Laserlight™ réteg biztosítja a tükröződésmentességet és a maximális transzmissziót, különösen az argon és dioda lézeres kezeléseknél. Mindhárom típus rendelhető színes foglalatta is, (kék, arany, zöld, lila, piros) amely sötét környezetben is tökéletes azonosíthatóságot biztosít.