Általános tudnivalók

Az Ocular Instruments amerikai gyártó lencséi a legkifinomultabb szakmai igényeket is kielégítik, legyen szó egy 20 dioptriás lencséről vagy akár egy bonyolult 4-es tükörről.
Minden OI lencsében a legmagasabb szintű amerikai gyártástechnológia tükröződik, elsőrangú alkotóelemekkel, kifinomult kidolgozással és utolérhetetlenül jó ár/érték aránnyal.

A kínálatban szereplő indirekt lencsénél 2 féle gyártmányvonalat kínálunk:

MAXLIGHT SOROZAT
Indirekt diagnosztikai lencsék – MaxLight® sorozat réslámpás alkalmazáshoz és lézeres beavatkozásokhoz A MaxLight® sorozat lencséi minden esetben dupla aszférikus kialakítású, széles sávú Antireflex bevonattal ellátott, magas törésmutatójű műanyag lencsék. Laserlight™ bevonat az Argon és Dióda lézeres kezelésekhez

MAXFIELD SOROZAT
Indirekt diagnosztikai lencsék – MaxField® sorozat réslámpás alkalmazáshoz és lézeres beavatkozásokhoz A MaxField® sorozat lencséi minden esetben dupla aszférikus kialakítású, széles sávú Antireflex bevonattal ellátott, magas törésmutatójű üveg lencsék.

A lencséken különleges vízlepergető és szennyeződéstaszító réteg is található, ami a tisztítást és a tisztántartást megkönnyíti. A Laserlight™ réteg biztosítja a tükröződésmentességet és a maximális transzmissziót, különösen az argon és dioda lézeres kezeléseknél. Mindhárom típus rendelhető színes foglalatta is, (kék, arany, zöld, lila, piros) amely sötét környezetben is tökéletes azonosíthatóságot biztosít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük