HPE-810 csiszolóegység

HUVITZ HPE-810
HIGH-END LENCSECSISZOLÓ RENDSZER BEÉPÍTETT FÚRÓEGYSÉGGEL

A fejlődés töretlen! Számos fontos újítás segít Önnek abban, hogy az igazán stresszmentes munkavégzés mellett a lehető legtökéletesebb szemüveg tudja elkészíteni az Ön vevőjének! Az új HPE-810 már most olyan funkciókkal rendelkezik, amelyeken a versenytársak még csak a fejüket törik!

Újdonságok a HPE-810-ben:

– 8 különféle fazettakészítési és nútmarási üzemmód
– új, adaptív 3D lencsebefogó pofa
– automata és manuális 3D fazetta és nútpozíció szimuláció, a keretgörbület és a lencsegörbület egyidejű figyelembe vételével
– 40%-kal gyorsabb, 5-ször erősebb fúróegység
– továbbfejlesztett, hidrofób rétegű lencse üzemmód 5 opcióval
– extra sebességű, 1 GHz platform
– 10-szer tartósabb lencseletapogató karok
– 2 LE meghajtó motor és közel kétszer erősebb tengelyforgatás
– opcionális porelszívó egység
– rövidebb műveleti idő a nagyobb átmérőjű csiszolókorongoknak és az egyidejű, kétoldali lencseletapogatásnak köszönhetően

Új, adaptív 3D lencsebefogó pofa
Tökéletesen idomul a lencse alakjához és görbületi sajátosságaihoz. Ezzel minimálisra csökkenti a tengelyelfordulás vagy a lencseelcsúszás veszélyét. Az új lencsecsiszolási üzemmódokkal kombinálva a lehető legkisebb feszültséget okoz a lencsében és ugyancsak minimalizálja a lencsebefogásból eredő rétegsérülések veszélyét.

Öntse formába álmait!
A továbbfejlesztett, 1 GHz-es platformnak köszönhetően rendkívül gyors szerkesztés. Ha igazán egyedi formákat szeretne megvalósítani, a HPE-810 ebben is társa lesz. Az intuitív kezelőfelület könnyen értelmezhető, nem igényel hosszas tanulási folyamatot.

Automata/manuális 3D fazetta és nútelhelyezési szimuláció
A 3D megjelenítés segít a legideálisabb fazetta/nút elhelyezés kiválasztásában. Természetesen használhatja az automata üzemmódot is, ekkor a rendszer a keret és a lencse görbülete alapján a legmegfelelőbb fazetta/nút pozíciót ajánlja. A nagy felbontású (HD) képernyőn mindent a legaprólékosabban nyomon követhet.

8 féle fazettázási és nútmarási mód, hybrid üzemmód
Számtalan mód közül választhat, például a legújabb minifazetta funkciót is, ahogy a fazetta magassága 0.1 – 0.8 mm között állítható. Hybrid módban egyidejűleg lehet a lencse peremén részben fazetta, részben nút vagy különféle szélességű nút, stb.