Jogi nyilatkozat

Jognyilatkozat

 • Általános szabály:
  Az Argus optik Kft. honlapjára történő belépés és a honlap használata kizárólag az alábbi kikötésekkel és feltételekkel, továbbá a Magyar Köztársaság hatályos jogszabályaival összhangban megengedett.
 • Szerzői jog:
  Az Argus optik Kft. honlapja szerzői jogvédelem alatt áll. Az Argus optik Kft. a tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal, szoftverrel és más anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. Ön jogosult az Argus optik Kft. honlapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő letöltéssel és más személy részére történő továbbítással kivonatos másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes, tájékozódó jellegű, nem kereskedelmi célra. Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni vagy továbbítani kereskedelmi haszonért, tilos továbbá a honlap bármely részének megváltoztatása vagy bármely más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár hagyományos formában. Az itt leírtakon kívül az Argus optik Kft. semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.
 • Védjegyek:
  Minden, az Argus optik Kft. honlapján használt védjegy (márkanév, logo stb.) az Argus optik Kft. vagy a megfelelő birtokosok tulajdonában vagy licensz használatában áll.
 • A honlap tartalma:
  A honlapon található információk jóhiszeműen kerültek felhelyezésre, azonban azok kizárólag csak tájékoztató célt szolgálnak. A tájékozódáson kívüli egyéb célok érdekében nem lehet ezen információkra építeni és az információk pontosságára, teljességére az Argus optik Kft. nem ad garanciát. Sem az Argus optik Kft., sem alkalmazottai, sem megbízottai nem vállalnak felelősséget azokért az esetleges veszteségekért, károkért, költségekért (beleértve, korlátozás nélkül, bármilyen elmaradt profitot, közvetett, járulékos vagy következményi veszteséget is), amelyek az Argus optik Kft. honlapjára történő belépésből vagy azok használatából erednek.Az Argus optik Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy bármikor, amikor szükséges, bármilyen változtatást, javítást végezzen a honlapján, előzetes figyelmeztetés nélkül.
 • Adatvédelem – a személyes adatok biztonsága:
  Az Argus optik Kft. tiszteletben tartja honlapja látogatóinak személyhez fűződő jogait. Az Argus optik Kft. a honlapján nem rögzít személyes adatokat!
  Minden további kérdésével forduljon közvetlenül a honlap üzemeltetőjéhez!
 • Az Argus Optik Kft. kizárólag nagykereskedelemmel foglalkozik!
  Kiskereskedelmi kiszolgálást nem végzünk!