Huvitz HRK-9000A

Egy lépéssel megint előbbre! Az legújabb 9000-es széria ezentúl az új mérce a szemészeti diagnosztikában! High End külső, egyedülálló vizsgálati funkciók! Autorefrakto-keratométer és aberrométer egy futurisztikus formájú készülékben.Nagypontosságú Hartmann-Schack wavefront szenzor, 82 mérőponttal, amely a teljes törőközegi sort végigméri a retináig.

Teljesen automatikus 3D szemkövetés és automatikus mérésindítás. A magasabb rendű aberrációs térkép megjelenítése, Zernike-féle analízis alapján. Refrakciós térkép grafikus megjelenítése és perifériás keratometria. Hullámfront analízis µm eloszlási térképpel és dioptria eloszlási térképpel.

Zónás mérési rendszer, szűk pupillás – 3 mm centrális és
tág pupillás – 5.2 mm területre egyaránt mérési adatokkal.
Alacsonyabb és magasabb rendű aberrációk számítása, amely a szemüveges korrekciók ad jelentős segítséget. nagy mértékű magasabb rendű aberrációs érték esetén a V1.0 jó eséllyel nem érhető el.

Kontaktlencse illesztési asszisztens üzemmód, fluorescein szimulációval. Színes felvételek készítése az elülső szegmensről.  Retroilluminációs üzemmód – 4 kép tárolásával.

TFBUT (Tear Film Break-Up Time – Könnyfilm felszakadási idő) mérési üzemmód Meibograph móddal kiegészítve.

A retroilluminációs képek és színes felvételek is megjeleníthetők és kielemezhetők egy külső monitoron. Szubjektív látásélesség ellenőrzés, kontraszt- és fény-érzékenység teszt. WIFI-s adatátvitel.