Huvitz HNT-1/1P/1TP

A könnyed tökéletesség: lágy léglökés, szaruhártya vastagság kompenzáció kombinálva a kiemelkedően jó ár/érték aránnyal. Itt az új standard a szembelnyomás mérésben.

Az első mérés alapján a rendszer csökkenti a léglökés erejét, így azt a második és harmadik mérés során a lehető legkisebb mértékre csökkenti a rendszer. Az automatikus 3D szemkövetés és mérésindítás gyorssá és könnyűvé teszi a mérés folyamatát.
A HNT-1P/TP típus beépített, optikai elven működő non-contact pachyméterrel rendelkezik. Így a műszer a mért szemnyomás értékét a szaruhártya vastagsági értékkel kompenzálja. Így még pontosabb szemnyomási értéket kap.

SPC – Smart Puffing Control
Az első mérés eredménye alapján a rendszer csökkenti a további léglökések erejét, így azt a második és harmadik mérés során a lehető legkisebb mértékre állítja a rendszer. A pánciens számára még kellemesebb és kevésbé megterhelő lesz a mérés folyamata.

Intuitív, érintőképernyős kezelőfelület. 3D szemkövetés
Az ikon alapú kezelőfelület könnyen megtanulható, a 7” színes LCD érintőképernyő egyszerűen kezelhető. Az automatikus 3D szemkövetés és mérésindítás leegyszerűsíti a mérés folyamatát. Nem kell hosszasan pozícionálni és keresni az páciens szemét a mérés közben.

Szaruhártya vastagság mérés non-contact pachyméterrel (HNT-1P)
Az ikon alapú kezelőfelület könnyen megtanulható, az érintőképernyő egyszerűen kezelhető. Az automatikus 3D szemkövetés és mérésindítás leegyszerűsíti a mérés folyamatát. Nem kell hosszasan pozícionálni és keresni az páciens szemét a mérés közben.

ACA – Anterior Chamber Angle mérési üzemmód (HNT-1TP)
Az ACA üzemmódban a Scheipflug kamerakép segítségével megállapítható a csarnokzug állapota, annak mérete, így jobban megismerhető a glaukomás szem fiziológiás állapota.