HPE-410 csiszolóegység

A méltán sikeres EXCELON legújabb generációja megérkezett! A sokat bizonyított, szinte elnyűhetetlen CPE-4000 méltó utódja a HPE-410 egység. A stabil mechanika továbbfejlesztett elektronikával kombinálva kínál Önnek egy megbízható munkatársat!

Sok apró fejlesztés és finomítás teszi még kezesebbé és hatékonyabbá a 410-est. Ilyen például az adaptív lencsebefogó tengely, amely mindenfajta lencsegörbülethez és prizmához is tökéletesen idomul.

Az erősebb motornak és a gyorsabb processzornak köszönhetően 60%-kal gyorsabb működés. 3 különböző durva csiszolási és külön hidrofób mód a különféle lencsealapanyag tökéletes megmunkálásához. Közel 10 ” színes LCD érintőképernyő a könnyed kezeléshez.

Az HPE-410 csiszolóegység az összes lencsealapanyag megmunkálására alkalmas 18 mm-es formaátmérőig. Az extrém pontos (0.01 mm) csiszolás mellett nútot mar, első-hátsó szélezést végez és políroz is.
6 különféle fazetta pozíció beállítási mód, előzetes fazetta pozíció szimulációval.

Intuitív, rendkívül könnyen kezelhető színes LCD kijelző, ikonalapú kezelőfelülettel.
A 3D nútmaró képes kompenzálni a lencse görbületét, így mindig a legoptimálisabb szögben mar nútot. Újdonság a minifazetta mód, amely a kis nútmélységű fémkeretekbe illesztett lencsék esetén nyújt sokkal esztétikusabb megjelenést. Rendkívül megbízható, jól terhelhető, strapabíró gép. Nagy pontosságú, beépített keretletapogató egységgel rendelkezik.