ME-1500 series

A NIDEK új csúcsmodellje, az ME-1500 széria, a legfejletebb technológiával büszkélkedhet a szemüveglencsék precíz megmunkálása terén.
A „multifunkciós csiszoló” nevéhez híven a kibővített és jelentősen továbbfejlesztett funkciókkal rendelkezik, mint például a fúrás, a magas bázisgörbületű lencsék megmunkálása, valamint a „szabadkézi” és egyéb tervezési funkciók lehetővé teszik a szemüvegkeretek teljes skálájának a megmunkálását.

A NIDEK egyedülálló adatfeldolgozási rendszere biztosítja, hogy az „elsőre jó” csiszolások egyedülálló arányát, mindezt olyan pontossággal, mint a legjobb kézműves mester munkája. Ergonomikus és kompakt kialakítással, valamint intuitív, könnyen kezelhető színes LCD-vel érintőképernyővel rendelkezik.

Az ME-1500 zökkenőmentesen csatlakozik a különféle NIDEK perifériákkal, mint a keretletapogatókkal és lencsefeltűzőkkel. Mindez stabil feladatkezelést és hatékony munkafolyamatot biztosít. Termékportfóliónk ideális rendszereket kínál, amelyek megfelel bármilyen szemüveglencse csiszolási követelményeknek is. Az ME-1500 messzemenően kielégíti az Ön igényeit a precízen elkészített szemüvegekkel szemben.
A Nidek ME-1500 sorozat a következő extra szolgáltatásokat nyújtja:
– automata 3D csiszolás
– magas bázisú lencsék megmunkálása
– multi/mini fazetták
– lépcsős (step) fazetta/részleges fazetta
– design csiszolás
– fúrás/marás

Különféle rendszerkiépítésben, sokféle kombinációban.
ME-1510, ME-1515, ICE-1500, ICE-1515.
iRx Server kompatibilis: iRx & iRx Lab szoftver és hardver kommunikáció.
Hatékony feladatszervezés, távcsiszolás.