NIDEK AL-Scan M (+NIDEK MV-1)

KOMBINÁLT NIDEK MEGOLDÁS A MYOPIA MANAGEMENTHEZ OPTIKAI BIOMÉTERREL, AUTOREFRAKTOMÉTERREL ÉS MYOPIA SZOFTVERREL

NIDEK AL-Scan M
Optikai biométer, keratométer, és pupillométer,

NIDEK MV-1 Myopia Viewer PC szoftverrel NIDEK AL-Scan Moptikai biométer keratometriával és pupillometriával. Teljes, a NIDEK gépeknél megszokott 3 dimenziós szemkövetés és automatikus mérésindítás segíti a mérést és a pontos adatok gyors meghatározását. Kétgyűrűs keratometriás mérés a corneáról a nagyobb pontosság érdekében 720 mérőponton. 8,4”-os színes érintőképernyőn minden adat és funkció könnyen követhető. Az adatok LAN csatlakozással továbbíthatóak az MV-1 kiértékelő- és trendkövető szoftverbe, ahol lehetőség nyílik az adatok kezelésére, követésére, grafikonok elemzésére és interpretálására páciens és szülei számára. Lehetőség van Myopia Report nyomtatására is, hogy ténylegesen érthető legyen miért van szükség a terápiára és az életmód változtatására, és hogy az eredmény követhető legyen.

Az MV-1 (Myopia Viewer) szoftver lehetővé teszi az adatok rögzítését, követését. A szoftver fogadja a NIDEK autorefraktométerek AR mérési adatait is, melyeket felhasznál a követéshez.

MYOPIA REPORT
A legfontosabb a megfelelő mérés, vizsgálat és dokumentálás után a report nyomtatása, hogy a páciens és kísérői is a megfelelő tájékoztatással elégedetten távozzanak, hogy megértsék a terápia lényegét, és a következő időpontra is megfelelően megérkezzenek.

A legjobb kombináció, ha a NIDEK kétzónás méréstechnikájával felszerelt autorefraktométerét illesztjük a rendszerbe. A NIDEK AR-1a a centrális fénytörési hibák mellett, a teljes pupillaátmérőre is tud mérni, 6 mm-ig. Ezek mellett lehetőséget ad az akkomodációs képesség mérésére is, valamint a törőközegi homályok retroilluminációs vizsgálatára, és kvantitatív (COI, POI) meghatározására is.

NIDEK AR-1a Autorefraktométer
Csúcsminőségű japán autorefraktométer, igazán hasznos funkciókkal. A NIDEK továbbfejlesztett mérési rendszere a Large Pupil Zone Imaging Method, amely 2 zónás refrakciómérést tesz lehetővé 6 mm-es és 3.5 mm-es átmérőjű területen. Kiválóan alkalmas szűk- és tág pupillás (nappali-éjszakai korrekció) értékek mérésére, illetve tág pupillájú fiatalok pontos mérésére. A Super Luminescent Diode kristálytiszta képet biztosít, így a mérés még pontosabb lesz. A 15 cm-es színes LCD kijelző és a motoros álltartó magasság állítás fokozza a kényelmet. Automatikus mérésindítással és teljes 3D (X-Y-Z) szemkövetéssel rendelkezik. További extra funkciók a távoli-közeli korrekció szimuláció, valamint az akkomodációmérés grafikus megjelenítéssel és a retroilluminációs üzemmód, automatikus opacitási indexek megállapításával.