OCCUITY PM1 kézi pachyméter

Az Occuity forradalmian új kézi szemészeti eszközei közül az első modell a PM1 pachyméter. A kis méretű eszköz a szaruhártya-középpont vastagságának gyors és egyszerű mérését teszi lehetővé. Nincs szükség érzéstelenítésre vagy a szem érintésére, így megszűnik a fertőzés átvitelének kockázata. Így az egész folyamat sokkal kényelmesebbé, biztonságosabbá és gyorsabbá válik mind a kezelő, mind az alany számára.

NON-CONTACT
Könnyebb használat, nagyobb páciensélmény
A PM1 a szem érintése nélkül, non-contact módon mér, így nincs szükség érzéstelenítésre és így jelentősen kellemesebb a mérési folyamat a páciens részére. Az érintésmentesség ugyanakkor a fertőzésveszélyt is nullára csökkenti.

PONTOS
Mérje meg a szaruhártya vastagságát pontosan, megbízhatóan és ismételhetően.
A PM1 megbízható, megismételhető CCT méréseket biztosít ± 10 mikronos pontossággal.

KÉZI ÉS HORDOZHATÓ
A PM1 pachyméter kompakt kialakítása megkönnyíti a szállítását és tárolását. Használhatja kézben, vagy ha úgy tetszik, réslámpára szerelt tartóval is, így tökéletesen alkalmas klinikai és magán egészségügyi körülmények közötti vizsgálatokra egyaránt.

KÖNNYEN KEZELHETŐ
Az intuitív kialakítás azt jelenti, hogy nincs szükség bonyolult tanulási folyamatokra.
A PM1 pachymeter érintőképernyős felülete átgondolt kialakítású, így egyszerű és intuitív a használata. A felhasználók néhány perces gyakorlással jártasakká válhatnak.

BIZTONSÁGOSABB
Csökkenti a betegségek átvitelének és a szaruhártya sérüléseinek kockázatát
Nagy munkatávolságának köszönhetően a PM1 soha nem érinti a szemet – így elkerülhető a keresztfertőzés és a szaruhártya véletlen károsodása is. A PM1 pachyméter érintésmentes képessége különösen segíti a COVID-19 elleni védekezést.

NINCS SZÜKSÉG FOGYÓESZKÖZRE
Nincs pazarlás, nincs várakozás.
Megszünteti a szemmel való érintkezést, nem kell érzéstelenítő szemcseppeket használni, minimálisra csökkenti a várakozási és tisztítási idők szükségességét. Ezek együtesen jelentősen csökkentik a költségeket, az állásidőt és a berendezés tisztítással történő károsodásának kockázatát. A PM1 pachymétert a fenntarthatóság szem előtt tartásával tervezték! Csak egy gyors törlésre van szükség, hogy eltávolítsa a port a lencsékről. És kész!

VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS
Készen áll, amikor szüksége van rá.
Az Occuity PM1 pachyméter mindig készen áll az innovatív vezeték nélküli töltőállványnak köszönhetően. Így nem kell kábeleket csatlakoztatnia és nem megy tönkre az töltőcsatlakozó sem. A tartó egy beépített referencia műszemet is tartalmaz, így a készülék használat előtt egy öntesztet is tud végezni.

HORDOZHATÓ
Vigye magával, biztonságban.
A PM1 pachyméter robusztus utazótáskája (tartozék) fixen és biztonságosan tartja a PM1-et, a töltőállványt és a használati utasítást. A tok nem csak védett tárolást biztosít, hanem lehetővé teszi a PM1 biztonságos szállítását is.

PRECÍZIÓS OPTIKAI RENDSZER
Az Occuity PM1 pachyméterben található szabadalmaztatott optikai technológia erősen fókuszált fénysugarat használ a szem pásztázásához. Amikor a fókusz áthalad egy felületen, fényes visszaverődés látható, amely lehetővé teszi a mérő számára, hogy pontosan tudja, hol van a felület. A PM1 pachyméter a szaruhártya elülső és hátsó felületéről gyűjti össze a visszaverődéseket, lehetővé téve a szaruhártya vastagságának nagyon pontos mérését.

Az optika és a miniatürizálás terén szerzett szakértelmünknek köszönhetően az Occuity szabadalmaztatott technológiája biztosítja, hogy a PM1 pachyméter a pontosságon túlmenően kompakt és nagyon költséghatékony is legyen.

A következő videók a PM1 működését mutatják be és demonstrációs célra egy meglévő ultrahangos pachymétert használnak a szaruhártya mérésére. Amint látja, a teljes mérési folyamat másodpercekig tart a PM1-gyel, míg az ultrahang jelentős időt vesz igénybe és jelentós erőforrásokat használ.