HUVITZ HBM-1

Huvitz HBM-1 biometer-topograph

A precíz optikai biométer neve: HUVITZ HBM-1
A HBM-1 egy integrált rendszer biometriával és topográfiával. Így könnyedén lehetővé teszi a megfelelő IOL paraméterek kiszámítását a szürkehályog műtétre váró páciensek részére. A különféle képletek, a DCM (Dense Cataract Mode) és a Placido körös elemző technológiák minden eddiginél megbízhatóbb eredményeket biztosítanak, miközben gyorsan és pontosan mér 10 különféle klinikai paramétert is.
A HBM-1 a tökéletes kombináció a szürkehályog műtéthez valamint a myopia kontroll precíz támogatásához .

Precíz segítség a szürkehályog műtétekhez
Az optikai biometria és teljes szaruhártya topográfiai értékek egyidejű mérésével gyors munkafolyamatot érhet el. Az intraokuláris lencse (IOL) paramétereinek a helyes kiszámítását számos formula segíti, növelve a szürkehályog-műtét tervezésének hatékonyságát és pontosságát.
Megbízható mérési adatok és értékek
A HBM-1 biometriai és topográfiai értékeket mér, következetesen megbízható adatokat szolgáltatva még az erősen borús közegű szürkehályogos betegek esetében is. A Dense Cataract Mode (DCM) funkcióval a készülék javítja és újraszámítja a gyengébb fényjeleket is, hogy megbízható adatokat biztosítson az erősebb szürkehályogban szenvedő betegeknél.

Változatos gyakorlati felhasználási lehetőségek
Kövesse könnyedén nyomon a betegek látásélességi adatainak változásait, beleértve az axiális hossz (AL) és a fénytörési értékek változásait. Megkönnyíti felírás előtti és utáni diagnózisok és a korrekciók hatásának összehasonlítását, és támogatja a különféle szemészeti terápiák rendszeres nyomonkövetését, például a látást befolyásoló úszó homályok monitorozását.
Egyedülálló felhasználói élmény
Tapasztalja meg a könnyed használhatóságot a HBM-1-el, amely többek között egyszerű csatlakoztathatóságot, praktikus hangutasításos rendszert és automatikus szemkövetést tartalmaz. Az átfogó vizsgálati jelentés generálása tovább növeli a felhasználóbarát élményt, zökkenőmentes működést biztosítva a szakemberek számára.

Mikromozgások észlelése. Az automatikus szemkövetés csökkenti a hibákat.
Az autofókusz mechanizmuson keresztül a HBM-1 könnyen és pontosan követheti a mérési pontot, gyorsan, kézi élességállítás nélkül. Az automatikus pozícionálási útmutató segít a joystick és az álltámasz helyzetének pontos irányításában.

Optimalizált munkafolyamat szürkehályog műtéthez
10 paraméter egy szempillantás alatt
10 fontos adat az IOL paraméterek pontos kiszámításához; Minden pontos eredményérték a NO. 6th AL, NO. 8th ANT standard szórású mérési adatokon alapul (STD). A gyors mérési sebesség növeli a páciens elégedettséget és a kényelmi érzést.
10 adatmérési módszer: Axiális hossz (AL), elülső csarnok mélysége (ACD), centrális szaruhártya vastagság (CCT), lencsevastagság (LT), keratometria, topográfia, keratoconus, Zernike együtthatók, pupillometria, W-to-W (fehértől fehérig)
IOL paraméter értékek különféle formulákkal
A mért eredmények és a különböző tervezési formulák alapján kiszámítja és javasolja a szükséges IOL paramétereket.
Telepített képletek: Barrett (Universal II, Universal II Toric, True-K, True-K Toric, Rx), Holladay, SRK2, SRK/T, HofferQ, Haigis, Camellin Calossi, Shammas No History
Premium lencse tervezés
Prémium lencséket is tervez, amelyek egyszerre korrigálják az asztigmatizmust, a rövidlátást és a presbyopiat, miközben megszünteti a szürkehályogot is. Toric IOL asztigmatizmushoz, presbyopia korrekciója multifokális IOL esetén, sph. IOL a tiszta látásélmény érdekében stb. Segíti a felhasználót az optimális IOL kiválasztásában a különféle fénytörési hibák kijavításához.

A HBM-1 megbízható adatokat és szaruhártya információkat biztosít a pontos IOL paraméterek kiszámításához.
A rendkívül megbízható biometriai mérési értékek a cataractás páciensek kezeléséhez
Értékelje ki pontosan a kritikus biometriai értékeket szürkehályogos betegeknél, a Verified
Light Interference Technology segítségével. Ez a technológia biztosítja a megbízható és
reprodukálható adatok mérését, amelyet nem befolyásolnak az esetleges felhasználói hibák.
Mérési adatok: Axiális hossz (AL), centrális szaruhártya vastagság (CCT), elülső csarnok mélysége (ACD), lencse vastagság (LT)
DCM (Dense Cataract Mode) mód a borúsabb/sűrűbb szürkehályogos szemekhez
A DCM funkciót az erős, „érett” szürkehályogos betegek számára tervezték, lehetővé téve az AL-érték mérését kifinomult algoritmus-vezérelt technológián keresztül, biztosítva a pontosságot még kihívásokkal teli esetekben is.
Pontos Corneális adatok és K értékek
A HBM-1 megbízható elemzési és mérési adatokat biztosít a szaruhártya teljes tengelyirányú,
tangenciális, refraktív és magassági térképeire vonatkozóan.
Mérési adatok: Keratometria, Topográfia, Keratoconus, Zernike együtthatók, Pupillometria,
White-to-White (fehértől fehérig)

Széleskörű figyelem, alapos trendkövetés, részletes dokumentáció
Myopia management funkció a komplex kezeléshez
A HBM-1 képes nyomon követni a kezelés teljes történetét és grafikont rajzol az AL – tengelyhossz és a fénytörési értékek változásáról. A Huvitz HRK sorozat által továbbított REF(RX) adatai felhasználhatók a diagnózis alapjául. A HBM-1 végig tudja kísérni a pácienst az Ortho-K lencsés kezelésen, összehasonlítva az Ortho-K lencsék viselése előtti és utáni eltéréseket. Megfigyelheti az anizometrópiát is, amely bemutatható és áttekinthető a pácienssel.

A Keratoconus korai felismerése
Kiszámítja a KPI (Keratoconus Prediction Index) értékeket a keratoconus előrejelzéséhez.

Felhasználóbarát kezelőfelület
Könnyen hálózatba köthető különféle eszközökkel az egyszerű csatlakoztathatóságnak köszönhetően. A szabványos formátumban egyszerűen csatlakoztatja az egyes műszereket a DICOM-hoz, és a mért adatok a Huvitz HIIS-1 szoftveren keresztül PC-n is megjeleníthetők.

Részletes jelentés értékelésre, diagnózisra
A HBM-1 szisztematikus és részletes jelentést készít a biometria, a topográfia és az IOL paraméterei alapján.

Beépített PC: Hely- és költségtakarékos
Kényelmesen megjeleníti az információk széles spektrumát, beleértve a méréseket és az elemzési jelentéseket, közvetlenül a beépített 10,1 hüvelykes érintőképernyőn, így nincs szükség külön számítógépes kiépítésre.